Крилевий жир широко відомий як біологічно активне джерело омега-3 жирних кислот і природного астаксантину. Дослідження показують, що біодоступність крилевого жиру може бути високою, оскільки жирні кислоти омега-3 ЕПК та ДГК пов’язана з фосфоліпідами, які допомагають ефективно переносити ці поживні речовини до клітин організму.* Омега-3 фосфоліпіди та астаксантин у крилевому жирі сприяють нормальній роботі серця, мозку, очей та печінки.*
Крилевий жир преміальної якості SUPERBABoost® від California Gold Nutrition виготовлений з виловленого в природному середовищі антарктичного криля норвезькою риболовно-біотехнологічною компанією Aker Biomarine, що є лідером в екологічно чистому виробництві крилевого жира високої якості. Ці капсули з риб’ячого желатину виготовлені без використання свинини та яловичини.
12 переваг крилевого жиру для здоров’я
Риб’ячий або крилевий жир: який вам подобається більше?
Огляд поживної речовини: астаксантин
Сертифікат якості iTested
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Порцій в упаковці: 60 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 10 | † |
Усього жирів | 1 г | 1 %* |
Холестерин | 20 мг | 7 %* |
Superba Boost® (крилевий жир) | 1000 мг | † |
Жирні кислоти омега-3 | 270 мг | † |
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) | 150 мг | † |
ДГК (докозагексаєнова кислота) | 70 мг | † |
Фосфоліпіди | 560 мг | † |
Астаксантин (з крилевого жиру) | 85 мкг | † |
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. † Добову норму не визначено. |