Сік Ксанго (Xango)
Які причини пити сак ксанго (Xango) з Мангостину? У Європі та Америці про корисні властивості мангостину дізналися не так давно. А ось у країнах Південно-Східної Азії цей фрукт вже сотні років використовується для профілактики та лікування різних захворювань. Особливо це стосується шкірки плоду. Мангостин з давніх-давен використовується в тайській медицині. Екстрактами із фрукту лікують інфекційні захворювання, їх застосовують для профілактики заражень, підвищення енергетики організму, як знеболюючий та протизапальний засіб. Повіками фрукт допомагав людям долати такі захворювання, як бронхіт, холера, цистит, діабет, екзема.
Дослідження останніх років виявили в плодах мангостину антиоксиданти (ксантони) – речовини, здатні протистояти онкологічним захворюванням. Крім цього, ксантони у фармакології широко використовуються для збереження гнучкості суглобів, зміцнення функцій імунної системи, покращення розумового здоров'я. Ксантони здатні ефективно запобігати мутаційним ушкодженням клітин. Вони мають протигрибкову та антибактеріальну дію. Гальмують запальні процеси. Крім того, американські фахівці виявили, що ксантони мангостину здатні призводити до самознищення злоякісних клітин в організмі людини. Тому сік ксанго можна назвати цілою аптекою у компактній упаковці. Вся користь Мангостина для здоров'я людини, природно, пояснюється його багатим і унікальним складом. Сік ксанго є відмінним джерелом таких необхідних людському організму речовин, як вітаміни С та Е, тіамін, азот, рибофлавін, магній, кальцій, цинк, натрій та калій. Завдяки своїм лікувальним властивостям, мангостин сприяє зміцненню серцево-судинної системи, допомагає налагодити сон і позбутися головного болю, нормалізує мозковий кровообіг, процеси травлення та обмін речовин. Сік ксанго покращує діяльність ендокринної системи, допомагає позбутися гормональних порушень, сприяє очищенню та омолодженню організму, підвищує його життєвий тонус. Мангостин також допомагає боротися із зайвою вагою. Згідно з даними численних досліджень, цей фрукт допомагає позбавлятися зайвих кілограмів. Це з здатністю мангостина розчиняти жирові відкладення. Виробник рекомендує пити сік мангостину з метою підтримання гарного самопочуття. Цей сік допомагає швидше одужувати після тяжких хвороб та відновлюватися після операцій. Існують дані про сприятливий вплив цього соку при лікуванні онкологічних захворювань. ДІЯ: 1. Імуностимулююче. Поліпшуючи роботу лімфатичної системи, мангостин сприяє зміцненню імунітету. 2. Поживне. З їжею мангостину організм отримує безліч необхідних речовин. 3. Захисне. Сприяє поліпшенню захисних бар'єрів від зовнішнього впливу, наприклад, ультрафіолетового випромінювання, вільних радикалів. 4. Протизапальне. Знижує інтенсивність запальних процесів, здатний запобігати виникненню артриту, невралгії, а також інших серйозних захворювань, наприклад, гіпертонії, каменів у нирках, глаукоми, хвороби Альцгеймера та Лайма, вугрів. 5. Протиалергічний. Знижує вираженість алергічних реакцій. 6. Антибактеріальне, протигрибкове. Ксантони, проникаючи всередину клітини, знищують бактерії, не дозволяючи їм почати вплив на ДНК, що дозволяє зберігати генетичний матеріал людини. 7. Антиоксидантне. Нормалізує вироблення важливих для збереження молодості колагену та еластину. Покращує постачання клітин корисними речовинами, підвищує захисні функції організму, сприяє виведенню небезпечних речовин та продуктів розпаду. 8. Протиракове. Проведені дослідження в онкологічному центрі Sloan-Kettering Institute дозволили зробити висновок, що ксантони, що входять до складу мангостину, здатні змушувати ракові клітини самознищуватися. Нормалізація роботи організму. Поліпшення перебігу обмінних процесів неминуче позначається на покращенні працездатності всіх систем організму.
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)