ChocZero, Dark Chocolate Chips, Sugar Free, 7 oz

  • Виробник: ChocZero
  • Код товару: CZO-75134
  • upc код: 850008751349.
  • Наявність: Є в наявності
  • Вага товару: 0.23 кг. Розміри (ДxШxВ): 17.5x11.9x0 см.
  • ₴921
  • ₴754



Підтримка по:

Докладно про товар ChocZero, Dark Chocolate Chips, Sugar Free, 7 oz :

  • Artisan Keto Baking
  • Melty, Tasty, Delicious & Sugar Free
  • Use us however you want fresh from the oven in grandma's cookies or straight from the bag when you need a little pick-me-up. We won't judge. We're a chocolate company and we take chocolate seriously so you don't have to. That's why all of our chocolate is no sugar added, soy free, and contains no sugar alcohols. The new standard is sweet.

    Рекомендації із застосування

    Melting Chips: Place chips in a bowl and microwave at 50% power for 30 seconds at a time. Stir until smooth.

    Low Carb?: If you're baking low carb, lower the temperature. Look for recipes under 350°F when using keto ingredients.

    Keto Chocolate Chip Cookies

    2 cups almond flour

    1 1/2 teaspoon baking powder

    1/4 teaspoon salt

    1/3 cup butter, softened

    3/4 cup sugar substitute

    1 egg

    2 tablespoons heavy cream

    1 teaspoon vanilla

    1/2 bag ChocZero Chocolate Chips

    Preheat the oven to 350 degrees.

    Whisk almond flour, baking powder and salt together in a small bowl. Set aside.

    Cream together the butter and sugar substitute in a large bowl. Beat in egg and mix in heavy cream and vanilla.

    Sprinkle the dry ingredients slowly into the wet ingredients. Once combined, mix in the chocolate chips. Afterwards, refrigerate dough for at least 30 minutes or longer to firm it up.

    Scoop into 1 inch balls and place on a parchment lined baking tray.

    Bake at 350 for 12 to 15 minutes. Bake until edges start to brown. Let rest on a baking tray for 2 minutes then transfer to a cooling rack.

    Інші інгредієнти

    Dark chocolate (unsweetened chocolate, cocoa butter), soluble corn fiber (non-GMO resistant dextrin), sunflower lecithin, monk fruit extract, madagascar bourbon vanilla beans.

    Allergy Warning: Contains Dairy.

    Processed in a facility that processes peanuts and tree nuts. May contain trace amounts.

    Попередження

    Storage: Keep in a cool, dry place, preferably at 63-68°F (17-20°C).

    Not a low calorie food.

    Поживна цінність
    Serving Size: 60 Pieces (14 g)
    Serving Per Container: 14
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 60
    Total Fat5 g 6%
    Sat. Fat3 g 15%
    Trans Fat0 g
    Cholest.0 mg 0%
    Sodium 15 mg 1%
    Total Carb.8 g 3%
    Dietary Fiber 7 g 25%
    Total Sugars 0 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Protein 0 g
    Vitamin D0 mg 0%
    Calcium 4 mg 0%
    Iron1 mg 6%
    Potassium 43 mg 0%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient a serving of food contributes to a daily diet. ,2000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець 2024-11-02

    Дуже добре підходить для випічки.Вага пачки велика і може використовуватися протягом тривалого часу.Інгредієнти дуже хороші,нуль цукру,багато клітковини та мало жиру.Смак схожий на звичайні шоколадні зерна.

    Покупець 2024-11-02

    Смачний, розмір великий, кількість також велика, смак чудовий, чорний шоколад низькокалорійний, використовувати для всього, інгредієнти солодкі та корисні, найкращі на ринку, якість хороша, користь чудово підходить для частин тіла, шукайте переваги charcut

    Покупець 2024-11-02

    Чесно кажучи, я чекала, коли він прийде, і я спробувала його. білий і блакитний смачніші за нього. а для людей, які не люблять смак самотності, ви відкриваєте білу коробку і коробку 2 чашки мигдального борошна 1 1/2 чайної ложки розпушувача 1/4 чайної ложки солі 1/3 склянки розтопленого вершкового масла 3/4 склянки замінника цукру 1 яйце 2 столові ложки жирних вершків 1 чайна ложка ваніліну 1/2 пакетик шоколадної стружки ChocZero Розігрійте духовку до 350 ° F. Просійте разом мигдальне борошно, розпушувач і сіль у невелику миску. Відкладіть суміш. Змішайте масло і цукрозамінник у велику миску. Збити з яйцями і з’єднати з вершковим кремом і ваніллю.Повільно додати сухі інгредієнти до вологих. Перемішавши, додайте шоколадну стружку. Після цього тісто ставиться в холодильник і залишається на 30 хвилин або більше для застигання. Скачайте кульки розміром 1 дюйм і викладіть на деко, застелене пергаментним папером.

    Покупець 2024-11-02

    Я часто печу булочки вручну для дітей, тому змішую їх і використовую. Смачно їсти як є. Мені він подобається через його природну солодкість. Однак його важко купити, тому що його занадто багато в наявності, тому він ★ 4.

    Покупець 2024-11-02

    Сподобався шоколад! зроблений в вигляді маленьких краплинок, гарно підходить для прикрашання! також добре розтоплюється. не гірчить, має приємний ,солодкий смак!

    Notice: Undefined variable: pagination in /home/ultram/domains/iherb.in.ua/public_html/catalog/view/theme/pav_flower/template/product/info/default.tpl on line 78

    Написати відгук

    будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

    випікання, борошно й суміші, шоколад для випічки