Simple Mills, Пекарська суміш з мигдального борошна, для приготування шоколадних кексів і пирогів, 318 г (11,2 унції)
- ₴984 ₴1203
- Наявність:Є в наявності
- Виробник: Simple Mills
- Код товару: SPM-00502
Докладно про товар Simple Mills, Пекарська суміш з мигдального борошна, для приготування шоколадних кексів і пирогів, 318 г (11,2 унції) :
Feel what good food can do.™
Корисна їжа покращує самопочуття. Дозволяє жити повноцінним життям. Компанія Simple Mills втілює цей принцип у життя. Ми відбираємо тільки прості цільнохарчові інгредієнти й ніколи не використовуємо штучні складові. Ми піднімаємо планку. Ми вважаємо, що їжа може бути смачною та корисною одночасно. І саме це поєднання здатне подарувати вам радість життя.
Кейт і команда Simple Mill
Рекомендації із застосування
Вам знадобиться:
Вихід — 12 кексів
Розігрійте духовку до 180 ºC (350 ºF), якщо використовуєте форму для випікання зі світлого металу, і до 160 ºC (325 ºF), якщо ваша форма виготовлена з темного матеріалу.
Збийте яйця, воду, олію та ваніль у великій мисці. Додайте суміш і збивайте, поки тісто добре не змішається.
Розкладіть тісто ложкою рівними частинами у 12 злегка змащених маслом або покритих паперовими підкладками ємностей для випікання кексів.
Випікайте 15–20 хвилин або доки центр кексу не стане пружним, а на зубочистці після протикання кексу не почне залишатися трохи крихт. * Якщо ви використовуєте паперові підкладки, повністю охолодіть кекси перш ніж подавати, щоб уникнути прилипання паперу. Повністю охолодити перед заморожуванням.
Якщо ви використовуєте форму для випікання з темного металу, випікайте на 3–5 хвилин довше.
Для пирога діаметром 20 см (8 дюймів)
Розігрійте духовку до 180 ºC (350 ºF), якщо використовуєте форму для випікання зі світлого металу чи скла, і до 160 ºC (325 ºF), якщо ваша форма виготовлена з темного матеріалу. Ретельно змастіть жиром форму для випікання діаметром 20 см (8 дюймів).
Збийте яйця, воду, олію та ваніль у великій мисці. Додайте суміш і збивайте, поки тісто добре не змішається.
Налийте тісто у форму для випікання.
Випікайте тісто 32–37 хвилин або доки центр кексу не почне повертатися до початкової форми після натискання, а на зубочистці після протикання кексу не почне залишатися трохи крихт. Дайте вистигнути протягом 10 хв. Відокремте пиріг від стінок форми. Перекиньте форму догори дном на металеву решітку, різко вдарте по дну, щоб пиріг відокремився повністю. Обережно зніміть форму. Перед заморожуванням повністю охолодіть.
Якщо ви використовуєте форму для випікання з темного матеріалу, випікайте на 3–5 хвилин довше.
Збережіть на інший день! Наші суміші не містять консервантів, тому зберігайте їх у холодильнику або морозильній камері.
Змішуйте!
Хочеться чогось фруктового? Після заморожування насипте на пиріг або кекси малини (або будь-яких інших ягід на ваш вибір).
Інші інгредієнти
Мигдальне борошно, органічний кокосовий цукор, какао, маранта, органічне кокосове борошно, харчова сода, морська сіль.
Містить мигдаль, кокос.
Попередження
Не слід вживати в їжу сире тісто.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: Суха суміш для приготування 1 кексу, 1 капкейку або 1 порції пирога (27 г) | ||
Порцій в упаковці: 12 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 110 | |
Усього жирів | 5 г | 6 % |
Насичені жири | 0,5 г | 3 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 200 мг | 9 % |
Усього вуглеводів | 14 г | 5 % |
Клітковина | 3 г | 11 % |
Усього цукру | 9 г | |
Містить 9 г доданого цукру | 18 % | |
Білки | 3 г | 2 % |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 50 мг | 4 % |
Залізо | 1 мг | 6 % |
Калій | 149 мг | 4 % |
* % від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |