California Gold Nutrition, LactoBif, пробіотики, 5 млрд КУО, 10 рослинних капсул
- ₴305 ₴373
- Наявність:Є в наявності
- Виробник: California Gold Nutrition
- Код товару: CGN-00964
Докладно про товар California Gold Nutrition, LactoBif, пробіотики, 5 млрд КУО, 10 рослинних капсул :
Пробіотики Lactobif California Gold Nutrition містять 8 активних клінічно досліджених штамів пробіотиків (5 видів лактобактерій і 3 види біфідобактерій). Дослідження показали, що штами, які входять до складу пробіотика Lactobif, є надзвичайно стійкими до низького рівня рН і умов середовища шлунково-кишкового тракту (наприклад, кислоти, жовчі, пепсину та панкреатину), а також закріплюються на стінках клітин кишечника¹.
Переваги індивідуальної упаковки пробіотиків у герметичний блістер із подвійною фольгою
Для створення домашніх ферментованих продуктів, як-от йогурту, кефіру, квасу тощо необхідні закваски з особливими пробіотичними культурами. Добавку LactoBif не можна використовувати як закваску, проте капсули з пробіотиком LabioBif можна відкривати, а їхній вміст можна додавати до смузі, коктейлів тощо.
¹ Згідно з результатами досліджень в лабораторних умовах, проведених постачальником пробіотичної сировини.
Смузі-боул для сяючої шкіри
Пробіотичний гранатовий смузі California Gold Nutrition
Домашня пробіотична йогуртова маска для обличчя
Сертифікат якості iTested
Рекомендації із застосування
Приймати по 1 рослинній капсулі на день або дотримуватись вказівок кваліфікованого медичного працівника. Можна приймати незалежно від прийому їжі.
Інші інгредієнти
Мікрокристалічна целюлоза, рослинна капсула (модифікована целюлоза), стеарат магнію (рослинного походження, без ГМО), діоксид кремнію.
Примітка. Продукти LactoBif містять порошок, колір якого не повністю білий, а часто має жовтий відтінок або вкраплення, оскільки містить багато штамів пробіотиків, а також інші інгредієнти, необхідні для капсулювання порошкової суміші.
При виготовленні цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кукурудза, глютен, сіль, цукор і дріжджі. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватися обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Ефективність гарантована до закінчення терміну придатності за умови зберігання в сухому прохолодному місці при температурі 25 °C (77 ºF) або нижче.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
² Кімнатна температура, довго зберігається: найкраще зберігати при температурі 25 °C (77 °F) або нижче.
Продукт не обов’язково зберігати в холодильнику, але це настійно рекомендовано. Вплив зберігання при температурі, вищій за рекомендовану, може спричинити псування продукту і зменшення кількості живих та активних пробіотичних бактерій. Ефективність гарантована до закінчення терміну придатності за умови зберігання в сухому прохолодному місці при температурі 25 °C (77 ºF) або нижче.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 рослинна капсула | ||
Порцій в упаковці: 10 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Суміш пробіотичних бактерій | 5 млрд КУО | † |
Складається з таких штамів: | ||
Ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus) La-14 | ||
Біфідобактерії лактіс (Bifidobacterium lactis) Bl-04 | ||
Лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) Lr-32 | ||
Лактобактерії плантарум (Lactobacillus plantarum) Lp-115 | ||
Біфідобактерії лонгум (Bifidobacterium longum) Bl-05 | ||
Біфідобактерії бреве (Bifidobacterium breve) Bb-03 | ||
Лактобактерії казей (Lactobacillus casei) Lc-11 | ||
Лактобактерії саліваріус (Lactobacillus salivarius) Ls-33 | ||
† Добову норму не визначено. |