Garden of Life, RAW Probiotics, добавка з пробіотиками, для жінок, 85 млрд КУО, 90 вегетаріанських капсул
- ₴3206 ₴3919
- Наявність:Є в наявності
- Виробник: Garden of Life
- Код товару: GOL-11567
Докладно про товар Garden of Life, RAW Probiotics, добавка з пробіотиками, для жінок, 85 млрд КУО, 90 вегетаріанських капсул :
Arrive Alive! Гарантія ефективності
На етикетці ми обіцяємо те, що ви отримаєте — 85 млрд живих пробіотичних культур на порцію.¹
Підтримка здорового бактеріального балансу в травній системі є ключовим фактором для загального самопочуття.
Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом
Незалежна зовнішня сертифікація.
Без глютену
Відсутність глютену підтверджено сертифікатом NSFB-Corp
Некомерційна лабораторія B Lab сертифікувала відповідність продукту суворим стандартам соціально-екологічної діяльності, підзвітності та прозорості.
Raw Probiotics для жінок — це високоефективний натуральний продукт із пробіотиками, що містить клінічно вивчені штами, здатні підтримувати здоров’я вагінальної флори та нормальну роботу травної системи.
Здоров’я вагінальної флори й травна функція&Підтримка щитовидної залози
Клінічно вивчені штами
85 млрд КУО, як правило, містять 32 пробіотики з клінічно вивченими видами, а також культуру східноєвропейського дикого кефіру
Підтримка ферментів
Молочно-травні ферменти, які допомагають розщеплювати лактозу та казеїн
¹ До закінчення терміну придатності за дотримання рекомендованих умов зберігання.
Рекомендації із застосування
Дорослим приймати по 3 капсули в день, краще за все окремими порціями. Можна приймати незалежно від прийому їжі. Продукт не призначений для дітей.
Інші інгредієнти
Органічний картопляний крохмаль, рослинна целюлоза (капсула), клітковина органічної акації, органічні рисові висівки.
Містить молочні продукти.
Не містить бактеріоносіїв, наповнювачів, штучних барвників і консервантів.Не містить сої, арахісу, деревних горіхів та молюсків. Виробляється на підприємстві, де також виконується обробка сої, арахісу, деревних горіхів і молюсків.
Попередження
Зберігати в сухому місці при температурі 22 °C або нижче. Найкраще зберігати в холодильнику.
Попередження. Як і перед початком прийому будь-яких інших добавок слід проконсультуватися з лікарем, насамперед якщо ви вагітні, годуєте грудьми, збираєтеся давати продукт дітям, готуєтеся до операції, регулярно приймаєте медичні препарати чи перебуваєте під наглядом лікаря.
Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.
Розмір упаковки визначається за інформацією на етикетці, а не за кількістю порцій. Розмір і вміст порції чітко зазначені.Поживна цінність | ||
Розмір порції: 3 капсули | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
Кількість в одній порції | % від добової норми | |
Вітамін С* | 24 мг | 27 % |
Вітамін D* | 12,5 мкг (500 МО) | 63 % |
Вітамін E* | 8 мг | 54 % |
Тіамін* (вітамін B1) | 1 мг | 83 % |
Рибофлавін* (вітамін B2) | 1,13 мг | 87 % |
Вітамін B6* | 1,33 мг | 78 % |
Фолат* | 133 мкг харчового фолатного еквіваленту | 33 % |
Вітамін B12* | 10 мкг | 417 % |
Пантотенова кислота* | 1,9 мг | 38 % |
Кальцій | 30 мг | 2 % |
Йод* | 50 мкг | 33 % |
Магній* | 8,4 мг | 2 % |
Селен* | 23 мкг | 42 % |
Мідь* | 0,18 мг | 20 % |
Марганець* | 0,67 мг | 29 % |
Хром* | 40 мкг | 114 % |
Молібден* | 19,5 мкг | 43 % |
Суміш необроблених цільнохарчових пробіотиків Концентрат болгарського йогурту, лактобактерії плантарум (Lactobacillus plantarum), лактобактерії реутері (Lactobacillus reuteri), лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus), біфідобактерії біфідум (Bifidobacterium bifidum), біфідобактерії лактис (Bifidobacterium lactis), біфідобактерії лонгум (Bifidobacterium longum), ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus), болгарська паличка (Lactobacillus bulgaricus), лактобактерії казеї (Lactobacillus casei), лактобактерії газері (Lactobacillus gasseri), культура східноєвропейського натурального кефіру, яка містить лактобактерії хелветікус ( Lactobacillus helveticus), лактобактерії kefiranofaciens, лактобактерії кефіргранум (Lactobacillus kefirgranum), молочний лактокок (Lactococcus lactis), вершковий лактокок (Lactococcus cremoris), термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilus), лактобактерії kefir, лактобактерії parakefir, лактобактерії бревіс (Lactobacillus brevis), молочний лактокок підвиду diacetylactis, молочний лейконосток (Leuconostoc lactis), лейконосток mesenteroides, лейконосток cremoris, лейконосток dextranicum, дріжджі Kluyveromyces marxianus, дріжджі Brettanomyces anomalus, дріжджі Debaryomyces hansenii, сахароміцети (Saccharomyces unisporus), сахароміцети (Saccharomyces turicensis), пивні дріжджі (Saccharomyces cerevisiae), сахароміцети (Saccharomyces exiguus), сахароміцети (Torulaspora delbrueckii) Всього культур | 764 мг | + |
Суміш східноєвропейських фруктів та овочів Червоний болгарський перець (плоди), зелений горошок (насіння), морква (коренеплід), слива (плоди), вишня (плоди), полуниця (плоди), малина (плоди) | 207 мг | + |
Суміш ферментів для перетравлювання молочних продуктів | 56 мг | + |
лактаза | 600 ALU | |
Протеаза | SP 20 000 HUT | |
Протеаза | S 1000 APU | |
Аспергілопепсин | 10 SAPU | |
+ Добову норму не визначено. * З культури болгарської палички (Lactobacillus bulgaricus). ¹ В кінці терміну придатності у випадку дотримання рекомендованих умов зберігання. |