Bob's Red Mill, Homemade Wonderful Bread Mix, Gluten Free, 16 oz (453 g)

  • Виробник: Bob's Red Mill
  • Код товару: BRM-11454
  • upc код: 039978114549.
  • Наявність: Є в наявності
  • Вага товару: 0.58 кг. Розміри (ДxШxВ): 15x17.5x6.9 см.
  • ₴1089
  • ₴891



Підтримка по:

Докладно про товар Bob's Red Mill, Homemade Wonderful Bread Mix, Gluten Free, 16 oz (453 g) :

  • An Employee-Owned Company
  • To Your Good Health®
  • Kosher Parve
  • Dear Friends,

    I think everyone can agree, there's something magical about the aroma of fresh baked bread coming out of the oven. But in today's busy world, it can be hard to find the time to make something special - especially if you follow a gluten free diet. That's why we created a line of delicious gluten free mixes that offer the traditional flavor and texture of the baked goods you grew up with. Mix up a batch today and enjoy a treat you can feel good about eating!

    To your good health,

    Bob Moore

    Рекомендації із застосування

    Bread

    1 package Bob's Red Mill® Gluten Free Homemade Wonderful Bread Mix

    Yeast Packet (included)

    1 1/2 cups warm Water, about 110°F

    1 Egg

    3 Egg Whites

    1/4 cup melted unsalted Butter, or Oil

    Combine all ingredients in a large bowl. Using an electric mixer fitted with a paddle attachment, mix on low for 2 minutes. Turn the mixer off and scrape down the sides of the bowl with a rubber spatula. Continue to mix on medium speed for 6 minutes more. If preparing by hand, mix with a wooden spoon until the ingredients are very well combined.

    Transfer the batter to prepared baking pan. Lightly brush the top with oil or melted butter, or spray with nonstick cooking spray. Cover with plastic wrap and let rise in a very warm place until the batter reaches the top of the pan, about 45-60 minutes. While the bread rises, preheat oven to 350°F.

    When bread has risen, remove plastic wrap and transfer pan to the oven. Bake until the crust is a deep golden brown and the interior temperature reaches 210°F, about 90 minutes. If the crust begins to darken too much, cover with foil.

    Carefully remove loaf from the pan and place on a wire rack. Let cool completely before slicing. Makes 16 servings.

    Інші інгредієнти

    Bread mix: whole grain sorghum flour, potato starch, cornstarch, pea protein powder, tapioca flour, sugar, xanthan gum, salt, guar gum. Yeast packet: yeast, sorbitan monostearate, ascorbic acid.

    Tested and confirmed gluten free in our quality control laboratory.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Tbsp mix (24 g)
    Serving Per Container: About 19
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 90
    Total Fat 0 g 0%
    Saturated Fat 0 g 0%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 0 mg0%
    Sodium 220 mg 10%
    Total Carbohydrate 18 g 7%
    Dietary Fiber 1 g 4%
    Total Sugars 2 g
    Includes 2 g Added Sugars 4%
    Protein 3 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium17 mg2%
    Iron1 mg6%
    Potassium 33 mg 0%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.


    Покупець 2024-11-02

    Кількість достатня, з доданим порошком дріжджів, легко зробити. Але може не дуже вдало, хліба толку немає,

    Покупець 2024-11-02

    Робіть за інструкцією. Виходить із скоринкою. Дріжджі, всередині упаковки, в окремому пакеті. Я повторю покупку, але додам спеції, поексперементую). Температуру духовки 180 чи 170 . У мене на 170 мало не допекся збільшила час на 10 хвилин. Переклад складу. Щодо духовки Хлібна суміш: борошно із цільного зерна сорго, картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, порошок горохового білка, борошно з тапіоки, цукор, ксантанова камедь, сіль, гуарова камедь. Пакет дріжджів: дріжджі, сорбітан моностеарат, аскорбінова кислота.

    Покупець 2024-11-02

    Він утворює хрустку скоринку та м’яку внутрішню частину, дуже добре підходить для хліба без глютену, не отримує 5 зірок, оскільки дріжджі залишають залишковий присмак.

    Покупець 2024-11-02

    Напевно варто готувати в хлібопічці, я робила все за рецептом і в духовці, вийшло дивно.

    Покупець 2024-11-02

    брала для дитини. коли у своїй хлібопічці і на своїй суміші різних мук пробувала, йому сподобалося, думала цей йому ще більше сподобається, але якщо до цього я готувала без яєць, то в цьому рецепті якраз багато яєць. виходить текстура кексу. мені хлібчик сподобався, багато його не з'їсти, але все ж таки м'якше і смачніше, ніж за домашнім рецептом. дитині не зайшов хліб.але я не засмутилася)-для мене і чоловіка саме те. скоринка хрумка. ріжеться легко, м'якуш прям м'який.

    Notice: Undefined variable: pagination in /home/ultram/domains/iherb.in.ua/public_html/catalog/view/theme/pav_flower/template/product/info/default.tpl on line 78

    Написати відгук

    будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

    випікання, борошно й суміші, суміші для випікання хліба