California Gold Nutrition, LactoBif, пробіотики, 65 млрд КУО, 30 рослинних капсул
- Виробник: California Gold Nutrition
- Код товару: CGN-01904
- upc код: 898220019045.
- Наявність: Є в наявності Вага товару: 0.07 кг. Розміри (ДxШxВ): 13.7x8.4x3.2 см.
- ₴2298
-
₴1880
Докладно про товар California Gold Nutrition, LactoBif, пробіотики, 65 млрд КУО, 30 рослинних капсул :
У людському організмі живуть корисні бактерій, які допомагають йому виконувати важливі функції. Якщо мікробіом організму втрачає значну кількість корисних бактерій, унаслідок чого порушується його природний баланс, це може викликати низку неприємних симптомів, зокрема розлад шлунку, гази та здуття живота. Пробіотики LactoBif® 65 від California Gold Nutrition можуть сприяти підтриманню балансу мікробіома, збільшуючи кількість корисних бактерій у раціоні, що позитивно впливає на здоров’я травної системи та може полегшити поширені симптоми порушень у її роботі*.
Переваги пробіотиків
Щоденний прийом пробіотиків може принести багато користі організму. Пробіотики, що містяться в добавках, допомагають бактеріям, які вже присутні організмі, нормально виконувати їхні функції. Перебуваючи в шлунково-кишковому тракті, пробіотики допоможуть організму перетравлювати їжу та поглинати поживні речовини*. Наявність у кишківнику достатньої кількості корисних бактерій допомагає усунути негативний вплив шкідливих бактерій, а це може сприяти зменшенню таких поширених проблем із травленням, як-от здуття, гази та болі в шлунку*.
Пробіотики LactoBif® 65 від California Gold Nutrition містять 20 активних пробіотичних штамів, включно з 15 молочнокислими бактеріями та 5 біфідобактеріями. Кожна рослинна капсула містить 65 мільярдів КУО, які постачаються до організму, щоб гарантувати необхідну кількість корисних бактерій для підтримки нормального мікробного балансу.
Корисні властивості пробіотиків
Пробіотики та мікробіом людини
Як підібрати найкращу добавку з пробіотиками
Сертифікат якості iTested
Рекомендації із застосування
Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.
Інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Суміш пробіотичних бактерій
Інші інгредієнти
картопляний крохмаль, модифікована целюлоза (рослинна капсула), фруктоолігосахарид (інулін), L-лейцин, діоксид кремнію.
Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риби, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки, на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед вживанням дієтичних добавок проконсультуйтеся з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.
Упаковано в індивідуальні герметичні блістери з подвійною фольгою для збереження якості та вашого захисту. Не використовуйте, якщо блістер пошкоджено або його частина відсутня.
Рекомендовано зберігати за контрольованої кімнатної температури 20–25 °C (68–77 °F). Неналежні умови зберігання, як-от тривалий вплив прямих сонячних променів, високої температури та вологості, можуть із часом погіршити якість продукту.
Ефективність гарантована до закінчення терміну придатності за умови зберігання в сухому прохолодному місці при температурі 25 °C (77 ºF) або нижче.
Продукт не обов’язково зберігати в холодильнику, але це рекомендується.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Суміш пробіотичних бактерій містить 65 млрд КУО таких штамів | 314 мг | † |
Біфідобактерії анімаліс (B. animalis підвиду lactis) | ||
Лактобактерії плантарум WCFS1 (L. plantarum) | ||
Лактобактерії лактис (Lactobacillus lactis підвиду lactis) | ||
Лактобактерії казеї (Lactobacillus casei) | ||
Лактобактерії гасері (Lactobacillus gasseri) | ||
Лактобактерії параказеї (Lactobacillus paracasei) | ||
Лактобактерії рамнозус GG (Lactobacillus rhamnosus) | ||
Ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus) | ||
Лактобактерії бревіс (Lactobacillus brevis) | ||
Лактобактерії ферментум (Lactobacillus fermentum) | ||
Лактобактерії реутері (Lactobacillus reuteri) | ||
Лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) | ||
Лактобактерії саліваріус (Lactobacillus salivarius) | ||
Стрептокок термофільний (Streptococcus thermophilus) | ||
Лактобактерії гельветікус (Lactobacillus helveticus) | ||
Біфідобактерії біфідум (Bifidobacterium bifidum) | ||
Біфідобактерії бреве (Bifidobacterium breve) | ||
Біфідобактерії лонгум (Bifidobacterium longum підвиду infantis) | ||
Біфідобактерії лонгум (Bifidobacterium Longum підвиду longum) | ||
Болгарська паличка (Lactobacillus delbrueckii підвиду bulgaricus) | ||
† Добову норму не визначено. |