Carlson Labs, Norwegian, Super Omega-3 Gems, 600 mg, 180 Soft Gels
- Виробник: Carlson Labs
- Код товару: CAR-15320
- upc код: 88395153204.
- Наявність: Є в наявності Вага товару: 0.34 кг. Розміри (ДxШxВ): 8.1x8.1x15.2 см.
- ₴2623
-
₴2146
Докладно про товар Carlson Labs, Norwegian, Super Omega-3 Gems, 600 mg, 180 Soft Gels :
- М’які гелі з рибного желатину
- Дієтична добавка
- Підтримка серцево-судинної системи
- Функція мозку
- Здоров’я зору< /li>
- Carlson постачає найкращі норвезькі омега-3 з 1982 року
- Завод, регульований FDA
- Без глютену
- Без штучних консервантів
Super Omega-3 Gems® забезпечують корисні омега-3 EPA та DHA у м’яких гелях пескатаріану (риб’ячий желатин). EPA та DHA підтримують здоров’я серця, мозку, зору та суглобів, а також сприяють оптимальному самопочуттю. Щоб забезпечити максимальну свіжість, Super Omega-3 Gems ретельно контролюється від моря до магазину. Ми добуваємо глибоководну холодноводну рибу найвищої якості, використовуючи традиційні стійкі методи.
Рекомендації із застосування
Дорослі приймають дві м’які гелі двічі на день під час їжі.
Інші інгредієнти
М'яка гелева оболонка (риб'ячий желатин, гліцерин, вода), змішані токофероли.
Містить рибу (анчоус, сардина, тілапія, свай, жовтохвостий сом, баса та скумбрія ).
Гарантована чистота: цей продукт регулярно перевіряється незалежними зареєстрованими FDA лабораторіями. Було визначено, що він є свіжим і дуже ефективним (відповідно до міжнародних протоколів AOCS) і не містить шкідливих рівнів ртуті, кадмію, свинцю, ПХБ та 28 інших забруднень.
Пищевая ценность | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в упаковці: 90 | ||
Колічество в 1 порції | % від суточной норми | |
Калорії | 20 | |
Всего жиров | 2 г | 3%** |
Белки | <1 г | |
Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферола) | 13,4 мг | 89% |
Концентрат норвежского рыбьего жира | 2 г | † |
Всего омега-3 жирних кислот♦ | 1200 мг | † |
Ейкозапентаеновая кислота (ЭПК)♦ | 600 мг | † |
Докозагексаеновая кислота (ДГК)♦ | 400 мг | † |
** Процент від сутічної норми за умови споживання 2000 калорій на день. |