Я почав використовувати Лаканто, щоб замінити цукор, але я прочитав, що продукт містить багато еритриту з невеликою кількістю фруктів Монах. Я шукав продукт, основним інгредієнтом якого є Monk Fruit, цей продукт є 100% органічним Monk Fruit, тому я вибираю цей. Там сказано, що Monk Fruit майже в 300 разів солодше цукру, але я думаю, що це приблизно в 30 разів солодше. Він не має запаху, але має легкий гіркий смак, тому, коли я використовую його, я використовую з великою кількістю ванільної есенції, щоб замаскувати смак, він розчиняється в теплій рідині (чай, кава, молоко, гаряча вода тощо), але не в холодну рідину. Маленькою ложкою продукту важко користуватися, оскільки порошок Monk Fruit прилипає до пальців. |