Для консервованої скумбрії, яку раніше купували в японських японських смаках, зазвичай оригінальної з кісткою, відвареної в соєвому соусі або місо. З’ївши цю скумбрію в середземноморському стилі, дороги назад не бути. Спочатку поговоримо про упаковку, вона приваблива, а кришка легко відривається, що дуже зручно. З точки зору смаку, це мій улюблений смак! Мені подобається його сильний аромат оливкової олії, що супроводжується оливковою м'якоттю та прянощами, з легким пікантним смаком. Після спроби він незабутній. Ніколи не думав, що рибні консерви можуть бути такими смачними. Плюс 0 цукру і 0 вуглеводів, поєднання оливкової олії і скумбрії з омега-3 сподобалося мені на кетогенній дієті. |