California Gold Nutrition, FOODS, органічний часниковий порошок, 552 г (19,5 унції)
- Виробник: California Gold Nutrition
- Код товару: CGN-02047
- upc код: 898220020478.
- Наявність: Немає в наявності Вага товару: 0.72 кг. Розміри (ДxШxВ): 21x9.3x6.7 см.
- ₴1512
-
₴1237
Докладно про товар California Gold Nutrition, FOODS, органічний часниковий порошок, 552 г (19,5 унції) :
Часниковий порошок надає стравам ароматні нотки часнику без сильної гостроти сирих зубчиків. Органічний часниковий порошок California Gold Nutrition дає змогу надавати тонкий, вишуканий смак будь-якій страві — достатньо просто посипати ним їжу.
Кулінарне натхнення
Часниковий порошок виготовляють із висушених і подрібнених зубчиків часнику за допомогою процесу, який пригнічує сильну гостроту сирого свіжого нарізаного часнику, що не заважає йому оживляти низку страв. Часниковий порошок часто використовують як приправу до м’яса, оскільки він є чудовим доповненням до сухих сумішей спецій і маринадів. Крім того, часниковий порошок є ідеальним способом зробити овочі смачнішими й чудово підходить для страв італійського стилю, як-от соуси для макаронних виробів, брускета, ризото тощо.
Органічний часник California Gold Nutrition виробляється із сертифікованого органічного часнику та не містить глютену й ГМО.
Ці три спеції — основа смачної та здорової їжі
7 святкових сумішей спецій
6 рецептів веганських сирних кульок для ідеального фуршетного меню
Інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Органічний часник
Інші інгредієнти
Немає.
Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Продукт герметично упаковано з міркувань безпеки. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Рекомендовано зберігати за кімнатної температури в прохолодному сухому місці.