Simply Organic, органічна копчена паприка, 77 г (2,72 унції)
- Виробник: Simply Organic
- Код товару: SOG-19517
- upc код: 089836195173.
- Наявність: Є в наявності Вага товару: 0.42 кг. Розміри (ДxШxВ): 5.1x5.1x10.9 см.
- ₴1063
-
₴870
Докладно про товар Simply Organic, органічна копчена паприка, 77 г (2,72 унції) :
Паприка — це солодкий і водночас зухвалий родич перцю чилі. Її застосовують, щоб додати пряного смаку, натурального кольору й гостроти супам, тушкованим стравам, стравам зі злаків і різноманітним закускам.
Ботанічна назва: Capsicum annuum L. різн. annuum, Capsicum annuum
Паприка (Capsicum annuum), також відома під назвою солодкий червоний перець або стручковий перець, більша й набагато м’якша за перець чилі. Ця трав’яниста однорічна рослина, яка виростає від 50 до 150 см (20–60 дюймів) у висоту, іноді деревна внизу, має темно-зелене листя зверху та світліше знизу. Квітки білі, плоди спочатку зелені, потім червоні, коричневі або фіолетові. Саме червоні плоди збирають для паприки.
Місцева паприка має свіжий смак, тоді як іспанський сорт є гострішим, а угорський — яскравішим. Іспанська й угорська паприки стали схожі одна на одну, хоча проводиться селекція угорської паприки, щоб вона більше була схожа на солодку іспанську паприку. Хоча вони все ще виглядають по-різному, угорська й місцева паприка мають більш загострену форму, а іспанська — більш округла та менших розмірів. Гострішу паприку наразі часто отримують шляхом додавання каєнського перцю до порошку для підвищення гостроти.
Рекомендації із застосування
Ароматно-солодка паприка з насиченим кольором — це відмінна приправа, яка повинна завжди бути напохваті. Використовуйте її, щоб додати будь-якій страві чарівний колір і злегка пікантну солодкість. Спробуйте її з сирами та спредами, закусками, салатами, яєчними стравами, маринадом і копченостями. Додавайте її до борошна, яке ви використовуєте для присипки страв із птиці, м’ясних страв і морепродуктів. Крім того, додавайте її в салатні заправки, яким вона додасть колір і де буде працювати як емульгатор (об’єднує олію та оцет). Гарний смак іспанських, турецьких і португальських супів, рагу та запіканки або ж індійської курки тандурі залежить від використання паприки. Паприка традиційно використовується в угорському гуляші, папрікаші, м’ясних продуктах, а також із гострими сосисками. Крім того, ви можете знайти паприку в складі сумішей порошку чилі.
Інші інгредієнти
Органічна копчена паприка.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 ч. л. (0,6 г) | ||
Порцій в упаковці: прибл. 128 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 0 | |
Усього жирів | 0 г | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 0 г | 0 % |
Вітамін A | 6 % | |
Білки | 0 г | |
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. |