Solgar, омега-3, ЕПК та ДГК, потрійна концентрація, 950 мг, 50 капсул
- Виробник: Solgar
- Код товару: SOL-02057
- upc код: 033984020573.
- Наявність: Є в наявності Вага товару: 0.44 кг. Розміри (ДxШxВ): 6.1x6.1x10.9 см.
- ₴1900
-
₴1555
Докладно про товар Solgar, омега-3, ЕПК та ДГК, потрійна концентрація, 950 мг, 50 капсул :
Омега-3 (950 мг) від Solgar містить найвищу концентрацію натуральних поліненасичених кислот омега-3 ЕПК та ДГК з холодноводної риби. Цей засіб підтримує здоров’я серцево-судинної системи, суглобів і шкіри. Проходить молекулярне очищення для усунення ртуті.
Рекомендації із застосування
Як дієтичну добавку для дорослих, приймайте одну (1) капсулу двічі на день, бажано під час їжі, або відповідно до рекомендацій лікаря.
Інші інгредієнти
Риб’ячий жир, желатин, рослинний гліцерин, натуральні змішані токофероли.
Містить рибу (анчоус, оселедець, скумбрія, сардина).
Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.
Попередження
Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, планування будь-якої медичної або хірургічної процедури, за наявності будь-яких захворювань, у разі прийому препаратів (зокрема, антикоагулянтів) потрібно проконсультуватися з лікарем. У разі виникненні будь-яких небажаних реакцій потрібно припинити прийом і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна плівка флакона відсутня або пошкоджена.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 15 | |
Усього жирів | 1,5 г | 2 %** |
Холестерин | 5 мг | 2 % |
Усього поліненасичених омега-3† , з яких: ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) ДГК (докозагексаєнова кислота) | 950 мг 504 мг 378 мг | *** *** *** |
** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. *** Добову норму не визначено. † У формі етилових ефірів. |
риб’ячий жир і омега (епк, дгк), омега-3 і риб’ячий жир